Ochrana osobních údajů

Při vyplňování formuláře na stránkách www.mokrecistenikobercu.cz poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Správcem a zpracovatelem osobních údajů je:

Pavel Dundáček
Borač 33
592 61 Doubravník
IČ: 88676889
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona zapsaná v Živnostenském rejstříku.
Neplátce DPH.
(dále jen správce osobních údajů)

 

Správce osobních údajů si uvědomuje důvěrnost vašich osobních údajů a působnost zákona o ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně vašich osobních údajů

Správce osobních údajů zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím webových stránek www.mokrecistenikobercu.cz, a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a správce osobních údajů údaje zlikviduje.

Správce osobních údajů, jako provozovatel stránek www.mokrecistenikobercu.cz, a tvůrce katalogu firem na těchto stránkách, tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvedenými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům správce osobních údajů. Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty třetí straně.

Registrace u Úřadu na ochranu osobních údajů

Ochrana osobních údajů
Ohodnoťte článek!

Líbil se vám článek? Ohodnoťte ho nebo sdílejte s přáteli na sociálních sítích. Děkuji!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

0 Shares
Share
Tweet
+1
Pin